fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Järvenpään Ruhtinas

Luonnonläheistä asumista hyvien liikenneyhteyksien äärellä

Asunto Oy Järvenpään Ruhtinas

Tervetuloa keskelle Pajalan luontoa ja palveluita!

Tervetuloa palvelevaan Pajalaan ja Asunto Oy Järvenpään Ruhtinaaseen! Pajala sijaitsee Järvenpään keskustan läheisyydessä ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Bussi kuljettaa lähipysäkiltä noin puolentoista kilometrin päähän keskustaan ja juna-asemalle, josta on junayhteys Helsingin, Riihimäen ja Lahden suuntiin. Autolla pääset viidessä minuutissa Lahden moottoritielle tai Tuusulanväylälle. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja esimerkiksi Kartanonpuiston leikkipuisto, kuntorata ja lukuisat kävelypolut avautuvat heti kotiovelta.

Asunto Oy Järvenpään Ruhtinaassa elämä on helppoa ja mukavaa. Yhtiö liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä sekä sähkö- ja vesimittari. Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää maksuttomat TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Nyt kolmion ostajalle Ruokaboksi vähintään kahdeksi kuukaudeksi kaupan päälle! Lue lisää!

Asunto Oy Järvenpään Ruhtinas

Status

Valmis

Arvioitu valmistuminen

Kesä 2021

Tyyppi

Kerrostalo

Taloja

1

Asuntoja

36

Asuntotyypit

1h+kt, 3h+k+s

Kerrosluku

5

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

40 yhdessä Asunto Oy Järvenpään Herttuan kanssa

Vapaana olevat asunnot

Järvenpään Ruhtinaan vapaana olevat kodit löydät myytävistä kohteistamme.

Valoisat kodit

Asunto Oy Järvenpään Ruhtinaan kodit ovat valoisia ja lämpöisiä. Asunnoissa on suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella. Huonekorkeus on jokaisessa asunnossa huomattaavasti tavanomaista korkeampi, mikä lisää kotien avaruutta entisestään.

Palvelut kodin läheisyydessä

Uimahalli, jäähalli, kirjasto ja taidemuseo löytyvät kävelymatkan päästä Asunto Oy Järvenpään Ruhtinaasta. Pajalanpihan päiväkoti sekä Kartanon koulu sijaitsevat alle kilometrin päässä. Keskustassa on lisäksi ammattikoulu sekä lukio. Järvenpään uudelle terveyskeskukselle JUST:ille on kilometrin kävelymatka. JUST:in läheisyydessä palvelee Järvenpään Citymarket, jossa on ruokakaupan lisäksi apteekki, suutari, ravintola, Alko sekä Suomen paras sushi. Lisäksi Järvenpään keskustassa on kattavat palvelut kahviloineen ja ravintoloineen.

Ota yhteyttä!

Esittelemme Ruhtinaan koteja mielellämme – ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittelysi:

RE/MAX Asuntokulma Järvenpää
puh. 0400 343 314
asuntokulma@remax.fi