fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Järvenpään Ainon Puutarha

Laadukas rivitaloyhtiö innokkaille viherpeukaloille

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarha

Laadukas rivitaloyhtiö innokkaille viherpeukaloille

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarha rakentui Lepolan entisen maaseutuopiston maisemiin, kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen miljööseen. Lepolan alue sijatsee välittömästi Järvenpään keskustan eteläpuolella, Tuusulanjärven rannalla. Ainolan junaseisakkeelle on Ainon puutarhan kodeista matkaa noin kilometri. Yhtiön piha-alue on suunniteltu viihtyisäksi ja luonnonläheiseksi kokonaisuudeksi. Lapsille on leikkitilaa ja viderpeukaloille yhteisviljelypalstaa ja marjapensaita.

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarhaan kuuluu 27 asuntoa. Erilaiset perhekoot ja erilaiset tarpeet on huomioitu näiden kotien suunnittelussa tarkoin. Lämmitysmuotona kodeissa on yhtiömuotoinen kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Asunto Oy Järvenpään Ainon Puutarha

Status

Valmis

Arvioitu valmistuminen

31.12.2020

Tyyppi

Rivitalo

Asuntoja

27

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1/2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

27

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin

Asnto Oy Järvenpään Ainon puutarhaan kuuluu 27 asuntoa kolmioista viiden huoneen koteihin. Yhtiöön rakentui yksitasoisia, kompakteja kolmioita, yksitasoisia, muuntautumiskykyisiä 3-4 huoneen ja 4-5 huoneen koteja sekä kaksikerroksisia neljän ja viiden huoneen koteja älykäillä pohjaratkaisuilla. Autoille on sekä autokatos- että pihapaikkoja.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto. Yhtiöllä on lisäksi talovarasto, pyörävarasto, tekninen tila ja jätehuone.