fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Moderni, selkeä rivitalomiljöö

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Helppoa asumista yksitasoisissa ja tilavissa kodeissa

Lepolan entisen maaseutuopiston maisemat ovat Järvenpään kulttuurihistoriallisesti arvokkainta miljöötä. Lepola sijaitsee välittömästi Järvenpään keskustan eteläpuolella, Tuusulanjärven rannan kulttuurimaisemassa. Ainolan junaseisakkeelle on Ainon Kampuksen kodeista matkaa noin kilometri. Junalla nopea yhteys Helsingin ja Riihimäen suuntaan, autolla olet hetkessä Tuusulanväyllällä tai Helsinki-Lahti-moottoritiellä. Uuden taloyhtiön ympärillä avautuvat loistavat ulkoilumaastot ja liikuntamahdollisuudet.

Ainon Kampuksen kutsuvat kodit rakennettiin puurakenteisista suurelementeistä. Yhtiö liitettiin kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä sekä sähkö- ja vesimittari. Asunnot varustettiin kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää maksuttomat TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Status

Valmis

Arvioitu valmistuminen

Kevät 2021

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

4

Asuntoja

12

Asuntotyypit

2h+k+s, 3-4h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

19

Tilaa temmeltää

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampukseen kuuluu neljä rivitaloa ja asuntoja yhtiössä on yhteensä 12. Isommissa kodeissa on joko kaksi tai kolme makuuhuonetta. Tilaa suuremmissa asunnoissa on 79 neliön verran. Myös yhtiöön rakentuvat kaksiot ovat reilun kokoisia, 53-neliöisiä. Sähkötolpalliset autopaikat ovat erikseen ostettavissa hintaan 1000 €/kpl.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto sekä katettu terassi.