fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Espoon Kielo

Arkkitehdin suunnittelemia yksitasoisia koteja Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Kielo

Arkkitehdin suunnittelemia yksitasoisia koteja Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Kielo rakentui suositulle Kurttilan pientaloalueelle. Kurttila on Espoon uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnon ja meren läheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaisuus. Luonnon helmaan pääsee pujahtamaan suoraan kotiovelta ja Kurttilassa voit monin paikoin aistia maalaistunnelmaa ja historiaa. Auringon kultaamat peltokaistaleet, kapeahkot hiekkatiet, koristeelliset vanhat rakennukset ja koivikkometsät kuuluvat pidetyn asuinalueen idylliin. Saunalahden palvelut, kuten koulu, päiväkodit ja kaupat, ovat lähellä. Myös lähettyvillä kulkeva rantaraitti uimarantoineen luo loistavat mahdollisuudet luonnosta ja liikunnasta nauttimiseen. Luonnonläheisyydestä ja rauhallisuudesta huolimatta Helsingin keskustaan on matkaa alle puoli tuntia.

Yhtiöön kuuluu kuusi paritaloasuntoa. Arkkitehdin suunnittelemat yksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita. Lämmitysmuotona on yhtiömuotoinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Lue lisää Siklan rakentamista kodeista täältä.

Asunto Oy Espoon Kielo

Status

Valmis

Arvioitu valmistuminen

2020

Tyyppi

Paritalo

Taloja

6

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

24

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhtiöön kuuluu 12 asuntoa – toimivia kolmioita tilavia neljän huoneen perheasuntoja. Kolmiot ovat kooltaan 60-75 m2 ja neliöt 90 m2. Yhtiössä on 24 autopaikkaa – jokaisella asunnolla on yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka.

Jokaisen huoneiston yhteydessä on huoneistokohtainen varasto. Lisäksi piha-alueella on leikkipaikka talon lapsille.