fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Espoon Hallavankallio

Turvallista ja tyylikästä asumista maalauksellisissa maisemissa

Asunto Oy Espoon Hallavankallio

Turvallista ja tyylikästä asumista maalauksellisissa maisemissa

Rakensimme Vanhan-Espoon suuralueeseen kuuluvaan Nupurin kaupunginosaan tyylikkäitä pari- ja rivitalokoteja. Espoon Nupuri on rauhallinen kaupunginosa Nupurinjärven läheisyydessä, jonka maalauksellisissa maisemissa voi nauttia reippailusta metsäreiteillä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja asumisesta kylämäisessä yhteisössä – keskellä pääkaupunkiseutua. Hallavankallion kodit valmistuivat viihtyisään ja suojaisaan pihapiiriin, hyvien kulkuyhteyksien läheisyyteen. Omalla autolla pääsee hetkessä Kehä III:lle ja siitä eteenpäin eri puolille pääkaupunkiseutua. Myös bussiyhteydet Nupurista ovat monipuoliset moneen suuntaan. Arjen sujuvuuden varmistavat koulu ja päiväkoti, jotka sijaitsevat kävelyetäisyydellä uusien kotien korttelista.

Hallavankallion lähituntumassa avautuu Gumböle Golfin viheriö. Toisella suunnalla, Nupurinjärven läheisyydessä, odottavat Talli Brobackan issikat. Ratsastusta voi harrastaa myös Gumbölen kartanon mailla, parin minuutin ajomatkan päässä Hallavankalliosta. Oittaan ja Nuuksion upeat ulkoilumaastot kutsuvat ulkoilijoita luonnon rauhaan alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä kotipihasta.

Asunto Oy Espoon Hallavankallio

Tyyppi

Pari- ja rivitalo

Valmistumisvuosi

2018

Talojen määrä

4

Asuntojen määrä

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Pysäköintipaikat

24

Ilmeikkäitä koteja idyllisessä pihapiirissä

Hallavankallion tummanpuhuvat pari- ja rivitalot rajaavat keskelleen suojaisan ja vehreän pihapiirin, jossa lapsilla on runsaasti turvallista tilaa temmeltää. Lämminhenkinen kokonaisuus kutsuu rentoon yhdessäoloon; grilli-iltoihin ja pihapeleihin. Rakennusten arkkitehtuuri on skandinaavisen ajatonta. Isot ikkunat, eleettömän tyylikkäät kattomuodot ja ajaton värimaailma sulautuvat kauniisti ympäröivään maisemaan. Hallavankalliosta löytyy yksitasoisia pari- ja rivitalokoteja, neljä 70-neliöistä kolmiota ja kahdeksan 88,5-neliöistä nelikkoa. Jokaiseen kotiin kuuluu oma aurinkopiha puuterasseineen ja nurmialueineen sekä sauna, jossa kelpaa rentoutua ulkoilun tai harrastusten päätteeksi.

Isot ikkunat, avara näkymä ja arjessa toimiva pohja

Kaikissa Hallavankallion kodeissa on tarkasti viilattu pohjaratkaisu, joka antaa tilaa myös ilmeikkyydelle ja avarille näkymille. Pari- ja rivitalokotien oleskelutiloissa luonnonvalo tulvii sisään lattiaan saakka ulottuvista ikkunoista. Keittiösuunnittelussa on huomioitu kokkaajan monet toiveet. Työskentely- ja kaappitilaa löytyy runsaasti ja pintamateriaalit ja varustelutaso sopivat vaativaankin makuun.

"Meillä on kaikilla alkanut muodostua täällä omat tavat. Itse olen tykännyt nyt olla kotitoimistolla, vaihtelen työpistettä ja työasentoa – välillä seison saarekkeen edessä ja välillä teen töitä ruokapöydän ääressä."
Kirsi Malm
Asunto Oy Espoon Samettikukan asukas