fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Espoon Briljantti

Upeita paritalokoteja aurinkoiselle tontille Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Briljantti

Avaria ja moderneja paritalokoteja Espoon Kurttilaan

Rakensimme modernin paritaloyhtiön Espoon Kurttilaan.

Kehittyvän Kurttilan vehreys ja ulkoilureitit värittävät pääosin pientalovaltaista aluetta, silti kaikki arjessa tarvittavat peruspalvelut ruokakaupoista päiväkoteihin ja kouluihin löytyvät sopivalta etäisyydeltä naapurikaupunginosista; Kauklahdesta, Vanttilasta, Saunalahdesta ja Kivenlahdesta. Julkisen liikenteen yhteydet Kurttilaan ovat sujuvat ja kotikorttelista ajaa omalla autolla vain muutamassa minuutissa Kehä III:lle tai Länsiväylälle ja siitä eteenpäin eri puolille pääkaupunkiseutua.

 

Lue lisää Siklan kotien rakentamisesta

Asunto Oy Espoon Briljantti

Valmistumisvuosi

2019

Tyyppi

Paritalo

Taloja

6

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+k+s, 5h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

24

Tilavia ja valoisia perhasuntoja

Asunto Oy Espoon Briljantin kolmen ja viiden huoneen kodit asettuvat tontin itäiseen laitaan. Jokaisen kodin edustalta avautuu oma pihamaa ja sisäänvedetty terassi, joka on kesälämpimillä kuin lokoisa lisähuone. Taloissa on runsaasti ikkunapinta-alaa ja erikorkuisten kattotasojen antamaa ilmeikkyyttä. Huonekorkeus on noin 3,5-4 metriä. Jokaisessa kodissa oleskelun rentona keskipisteenä on avara ja korkea keittiö-olohuone-tila. Tilaan johtavat eteisen suunnalta kauniit väliportaat. Huoneen väljyyttä ja hengittävyyttä lisäävät paitsi huonekorkeus myös isot, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, joiden kautta kaunis pihanäkymä kiinnittyy osaksi asumista.

Yhtiön neljän huoneen kodit asettuvat tontin läntiseen reunaan. Eteisestä astutaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostamaan avoimeen ja valoisaan tilaan, jossa isäntäväen on mukava viettää yhteistä aikaa. Lähes lattiaan saakka ulottuva ikkunarivistö moninkertaistaa valon määrän ja modernin virtaviivainen valkoinen keittiö sointuu kauniisti kokonaisuuteen. Kesäisin elämä levittäytyy talon edessä sijaitsevalle puuterassille ja omalle leppoisalle pihamaalle. Kotien kaikki tilat ovat optimaalisessa suhteessa toisiinsa. Kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on vaatehuone, joka tuo runsaasti lisää tilaa säilytykseen. Runsas ikkunapinta-ala huoneesta toiseen antaa valolle väylän lainehtia läpi talon. Turhia tai pimeitä nurkkia ei näistä kodeista löydy.

Avarat ja ilmeikkäät kodit

Yhtiöön kuuluu 12 asuntoa laadukkaista kolmioista aina tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Kolmiot ovat kooltaan 76-78,5 m2, neliöt 95 m2 ja viiden huoneen asunnot 111-113,5 m2. Yhtiössä on yhteensä 24 autopaikkaa, joista puolet katos- ja puolet pihapaikkoja.

Jokaisella huoneistolla on tilava, viiden neliön kokoinen varasto kodin välittömässä läheisyydessä. Talojen edustalta löytyy myös leikkialue lapsille.

Helppoa ja ekologista asumista

Asunto Oy Espoon Briljantin ajattoman kauniit kodit kohoavat väljään rivistöön aurinkoiselle tontille. Tarjolla on avaria tilaratkaisuja, ilmeikkäitä yksityiskohtia ja sisustustyyliä vaativampaankin makuun. Kaiken lisäksi asunnot ovat yksitasoisia. Kaikki kodit lämpiävät edullisesti ja energiatehokkaasti maalämmöllä ja lämmönjakona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Käyttömukavuuden lisäksi huomioimme taloteknisten ratkaisujen valinnassa sekä energiatehokkuuden että ympäristöystävällisyyden, ja jokaisessa huoneistossa onkin huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus, joten omaa kulutustaan on helppo seurata ja mukauttaa.