fbpx
Toteutettu:
AirPark Vantaa

Nyt myynnissä uutta toimisto- ja varastotilaa lentokentän läheisyydessä

Liiketoiminta nousukiitoon Suomen toiseksi suurimmalla työssäkäyntialueella!

AirPark Vantaa Aviapoliksen Kiitoradankujalla aivan Helsinki-Vantaan lentokentän kyljessä tarjoaa uutta työ-, tuotanto-, logistiikka- ja toimistotilaa tarpeidesi mukaan. Erilaisia varastotiloja on tarjolla aina 31,5 neliön tilasta 400 neliön varastotilaan saakka. Toimistotiloja on kahta eri kokoa – 83,5 neliötä ja 170,5 neliötä.  Kaikki varastotilat sijaitsevat katutasossa, joten hankkiessasi kaksi perättäistä tilaa, ovat tilat myös läpiajettavissa.

Kaikissa AirPark Vantaan varastotiloissa on nosto-ovi, voimavirta ja öljynerotuskaivo sekä varaukset keittiölle ja wc-tilalle. Varasto- ja toimistotilojen pohjaratkaisuja ja varustelutasoa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti – esimerkiksi varastotilaan voidaan tarvittaessa rakentaa sosiaalitilat. Toimistotiloissa keittiöt, wc- ja sosiaalitilat sekä vesipisteet pohjakuvien mukaisesti. Kiinteistössä on valokuituyhteys ja se lämmitetään edullisesti ilmavesilämpöpumpulla.

 

Sikla rakentaa liiketilat, hallit, toimitilat ja tuotantotilat ympäri Suomea. Toimitilamme ovat tilaajansa näköisiä, sillä suunnittelemme jokaisen tilan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Tutustumme huolellisesti asiakkaan liiketoimintaan ja kilpailuympäristöön, koska ehdotuksemme toimitilaratkaisuksi pitää tukea asiakkaan liiketoimintaa. Monimuotoisuus, kestävyys ja ekologisuus ovat suunnittelumme ytimessä. Panostamme tiloihin, joita voi muokata ja tarpeen tullen jopa siirtää.

AirPark Vantaa

Varastotilat

31,5 - 400 m2

Toimistotilat

83,5 ja 170,5 m2

Lämmitysmuoto

Ilmavesilämpöpumppu

Varastotallien hinnat

Alkaen 62 560,00 €

Toimisto 83,5 m2

203 280,00 €

Toimisto 170,5 m2

412 610,00 €

Varastotallien varustelu

Kaikissa varastotalleissa on nosto-ovi, voimavirta ja öljynerotuskaivo sekä varaukset keittiölle ja wc-tilalle.

Varastotallien sisäkorkeus on 5,0 metriä tai 2,4 metriä. Korkeissa halleissa nosto-oven korkeus on 4,0 metriä ja matalissa 2,1 metriä. Kaikkien nosto-ovien leveys on 3,0 metriä.

Piha-alue on asfaltoitu ja kiinteistöllä on runsaasti paikoitustilaa.

Lämmitys ilmavesilämpöpumpulla.

Toimistojen varustelu

Pohjakuvien mukaisesti – voidaan räätälöiden asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!

Piha-alue on asfaltoitu ja kiinteistöllä on runsaasti paikoitustilaa.

Lämmitys ilmavesilämpöpumpulla.

Sijainti

AirPark Vantaa sijaitsee Aviapoliksen Kiitoradankujalla aivan Helsinki-Vantaan lentokentän kyljessä. Aviapoliksen saavutettavuus on erinomainen sekä autolla että julkisella liikenteellä. Lentokentälle ja Aviapoliksen juna-asemalle pääset kolmessa minuutissa, lentokenttäalueen monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähimaastossa eikä kauppakeskus Jumboonkaan ole kuin viiden minuutin automatka!

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Tenho Räisänen

Tenho Räisänen

hankekehitysjohtaja, Vantaa 045 104 2535

Lataa tästä lisätietoja!