fbpx
Uutiset

Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinne ennakkomarkkinointiin

Ennakkomarkkinoinnissa nyt moderni rivitalokohde luonnonläheisellä ja rauhallisella pientaloalueella Kirkkonummella! Mäntyrinne on oikea ulkoilmaihmisen unelmapaikka, sillä mahtavat ulkoilu- ja liikuntamaastot sijaitsevat aivan kotioven äärellä, ja silti Kirkkonummen keskustan kattavat palvelut ovat vain parin kilometrin päässä.

Maalämmöllä lämpiävään Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteeseen rakentuu 13 yksitasoista ja 6 kaksitasoista kutsuvaa kotia viiteen rivitaloon. Kodit ovat huolella suunniteltuja, reilun kokoisia ja niissä on huomioitu arjen sujuvuus. Erilaisia pohjavaihtoehtoja löytyy kahden kokoisista kolmioista aina avarapohjaiseen viiden huoneen kotiin saakka.

Mäntyrinteen kotien pohjaratkaisuissa näkyy yksityiskohtien huolellinen huomiointi –tilavat eteiset, erilliset wc:t sekä avara keittiö-olohuonetila helpottavat arkea. Laadukas keittiö ja kaunis, lasiseinäinen sauna pilarikiukaineen tuovat pientä luksusta Mäntyrinteen koteihin. Yksitasoisten kotien erikoisuutena on walk through closet, jonka läpi pääsee päämakuuhuoneesta pesutiloihin. Kaksitasoisten kotien erikoisuus taas on suuri portaiden alle piiloutuva sisävarasto!

Voit lukea lisätietoa Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteestä täältä.